Helemaal Harry jubileumconcert 'Zeur Niet!'
Zeur Niet! zingt al 10 jaar composities van Harry Bannink (1929 – 1999). Tijd om deze grootste Nederlandse componist aller tijden extra in het zonnetje te zetten. Deze onopvallende, keurige en bescheiden man heeft kleur en vreugde gebracht bij vele generaties mensen. Hij werkte samen met alle grote 
tekstschrijvers van zijn tijd, o.a. Willem Wilmink, Eli Asscher en Hans Dorrestein. Hij beperkte zich tot het ‘toonzetten’ van de teksten maar zijn naam blijft altijd verbonden aan die van Annie M.G. Schmidt. De liedjes van Ja Zuster Nee Zuster en de musicals die nog altijd op het repertoire staan. Hetgrootste deel van zijn liedjes maakte hij voor tv series als, ’t Schaep met de 5 pooten, De Stratemakeropzeeshow, Het Klokhuis, Sesamstraat en andere  programma’s. In Helemaal Harry laat Zeur Niet! een selectie onvergetelijke Bannink meesterwerken horen, waar naar lieve lust mag worden mee gekweeld. 
Het duo Ciska en Sonja vult Zeur Niet! aan met uiteraard ook legendarische Harry Bannink melodieën.  U zult worden meegesleept door de magische kracht van de hits van Harry Bannink. Zijn muziek die vergroeid zit in het muzikale DNA van Nederland.  
 zo 1 nov 15:00 - 16:30 ICOONtheater
Normaal
€ 12,50