Music & the 4 Elements
Zangstudio Annemiek Maissan
In de popmuziek valt het op, dat veel liedjes qua titel of inhoud te herleiden zijn tot een of meer van de vier elementen. Deze elementen vormen in het komende concert de bindende factor en geven de gevorderde zangers van Zangstudio Annemiek Maissan de kans te kiezen uit een bijna oneindige lijst van songs. 
Er zijn zoveel liedjes die binnen dit thema vallen, dat het publiek zich zal verbazen over de diversiteit en het contrast: hedendaagse popsongs als ‘Set fire to the rain’ van Adele en ‘Flashlight’ van Jessie J. worden afgewisseld met gouwe ouwen als ‘Storm and Thunder’ van Earth and Fire, ‘Dust in the wind’ van Kansas en ‘Bridge over troubled water’ van Simon & Garfunkel. Ook in het musical repertoire vinden we een aantal songs die betrekking hebben op het gekozen thema. Zo zijn daar ‘Whistle down the wind’ uit de gelijknamige musical en ‘Into the fire’ uit de Scarlet Pimpernel.

Behalve solonummers, zullen er een duet en een vocaal trio te horen zijn, bovendien worden er ook meerstemmige koornummers gezongen. 
Decor van het concert is een geprojecteerd beeldverhaal dat is samengesteld om de totaalbeleving nog verder te vergroten. 
De musici van de ZAM-huisband staan weer paraat om alle zangers te begeleiden. Door hun professionele spel zorgen zij voor een waar muzikaal feest, waar zangers èn publiek van kunnen genieten. 


za 9 feb 19:30 - 22:30 ICOONtheater
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden